Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Finale # 3 Legend Trilogie’ – Marie Lu

21 april 2016


Image

Oorspronkelijke titel: Champion|Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v. | Categorie: Young Adult | Aantal pagina’s: 379 Jaar: augustus 2014  | ISBN: 9789025751463

♥ Samenvatting // June en Day hebben al veel moeten opofferen voor hun land en voor elkaar. D Republiek en de Koloniën staan inmiddels op het punt om vrede te sluiten. Dan breekt er een pestepidemie uit waardoor de oorlog weer oplaait. Duizenden levens staan op het spel. June is de enige die uitkomst kan bieden. Dit betekend wel dat ze degene van wie ze houdt moet vragen alles op te geven.


♥ Mijn mening// Dit is het derde deel van de Legend trilogie. Ook dit boek gaat weer keurig verder waar het tweede boek is geëindigd zonder in irritante terugblikken te verzanden. Wel hield ik mijn hart vast na het tweede boek, wat ik veel te traag vond en waar er weinig gebeurde, pas op het einde. Maar ik was bang voor niets geweest. Wederom zijn er wel weer enorm veel details en gaat het erg lang nergens over. Maar het einde maakt een heleboel goed. Het einde vind ik zeer verassend en maakt het, het lezen van deze trilogie waard. Nogmaals ik was niet over enthousiast over de schrijfstijl, veel te veel details maar wel weer beeldend geschreven en traag zo traag. Mijn eind conclusie is dat ik betere series heb gelezen met dit onderwerp maar het einde is daar in tegen erg sterk en uiteindelijk de moeite waard om te lezen. Toch geef ik de voorkeur aan de serie: Vuur en As van Sabaa Tahir. Mega goed en briljant geschreven. 

 

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 16,95 & Ebook € 7,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Legend trilogie: Legend en Wonderkind

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: