Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Twee is te veel’ – Mariette Middelbeek

3 mei 2016


Image

Uitgever: Zomer & Keuning | Categorie: Chicklit | Aantal pagina’s: 192 | Jaar: mei 2006  | ISBN: 9789059771499

♥ Samenvatting // Tessa is de enige van haar uit drie personen bestaande vriendinnengroepje die niet elke week een andere man heeft. Sterker nog, eigenlijk heeft ze elke week geen man. Als ze hoort van een workshop ‘flirten’, trekt ze de stoute schoenen aan en geeft ze zich op. Die actie heeft direct gevolgen en de ontmoetingen laten dan ook niet lang op zich wachten. Josh is een leuke, knappe man die grote indruk op haar maakt. Een tijdschrift wil een artikel schrijven over haar flirtcursus-ervaringen en als dit met een grote foto verschijnt, geeft dat aanleiding voor de nodige verwikkelingen. Is Josh wel de man die ze in eerste instantie ontmoette? Is hij echt de ware? Haar vriendinnen hebben er zo hun eigen gedachten over!

♥ Mijn mening// Mijn eerste boek van Mariette Middelbeek en tevens was dit haar debuut. Het boek komt uit 2006 maar dat is niet storend. Het verhaal is simpel en lekker luchtig. Een liefdesverhaal met de daarbij geweldige persoonlijkheden. Natuurlijk speelt er ook een ‘bad guy’ in mee en natuurlijk mag de welbekende ‘love triangel’ niet ontbreken. Wanneer je zin hebt in een makkelijk te lezen boek vol met leuke persoonlijkheden, humor en vriendschappen dan is dit boek voor jou. Nogmaals het verhaal is niet diepgaand maar leest lekker weg mede door Mariette haar vlotte pen is het leest makkelijk en in no time is het boek uit. Een lekker tussendoortje. Ik ga zeker nog een boek van haar proberen.

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 5,- & Ebook € 7,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Strandwacht, Crash, Status OK, Lovalicious.

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: