Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Kwetsbaar (Caleidoscoop)’ – Linda Jansma

24 mei 2016


kwetsbaar 2

Uitgever: De Crime Compagnie | Categorie: Thriller | Aantal pagina’s: 350 | Jaar: augustus 2014  | ISBN: 9789461091291

♥ Synopsis// Janine is de jonge, mooie en ambitieuze eigenaresse van Club Mercury, een succesvolle dans- en eetgelegenheid in onze hoofdstad. Als haar man Albert voor de deur van de club wordt vermoord, stort haar wereld in. Wie wilde hem dood? Is haar leven en dat van haar dochter ook in gevaar? En waarom blijft haar verleden haar zo hardnekkig achtervolgen?

♥ Mijn mening// Dit boek is eerder uitgegeven onder de titel Caleidoscoop, tevens is het de winnaar van de ‘Schaduwprijs’ 2011. Het boek valt in het genre thriller maar ik vond het niet tenenkrommend spannend. Daarnaast zit er ook niet bijster veel actie in ondanks de moorden. Naar mijn mening is het meer een psychologische thriller. Toch vond ik het een leuk boek om te lezen. De schrijfstijl is namelijk erg prettig. Redelijk vlot geschreven en makkelijk om te volgen. Helaas vond ik het hier en daar wel wat traag vanwege de vele ‘overdenkingen’ van de hoofdpersoon. Het verhaal had naar mijn mening een stukje korter kunnen zijn waardoor er ook wat meer vaart in zou komen. Maar ik heb het uitgelezen want ik was toch zeker wel geïntrigeerd. De personages gaan niet heel erg diepte in ondanks dat je wel wat info uit het verleden krijgt. De spanning wordt heel langzaam opgebouwd en de ontknoping is zowaar spannend. Kortom een leuk boek al had ik er iets meer van verwacht. Toch ga ik zeker nog een boek van haar lezen.  

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 6,95 & Ebook € 4,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Hou vast, Tweestrijd, Doelwit, Judaskus, Schuilplaats, Verbroken & Vrij spel

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: