Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Ik krijg je wel’ – Sophie Kinsella

31 mei 2016


Unknown

Oorspronkelijke titel:  The Wedding Night |Uitgever: The House of Books | Categorie: Chicklit | Aantal pagina’s: 384 | Jaar: april 2015  | ISBN: 9789044348637

♥ Samenvatting // Lottie heeft meer dan genoeg van mannen die zich niet willen binden. Wanneer haar jeugdvriend Ben haar herinnert aan een belofte – trouwen op hun dertigste als beiden nog single zijn – grijpt Lottie haar kans. Geen afspraakjes, geen seks, geen verloving. Lottie gaat trouwen! Nu! Meteen!
Er worden twee getuigen van de straat geplukt, ze geven elkaar het jawoord en vertrekken onmiddellijk op huwelijksreis naar hetzelfde Griekse eiland waar ze elkaar als tieners hebben ontmoet. Toen hadden Ben en Lottie een fantastische tijd. Ze kunnen haast niet wachten op hun perfecte, sexy, romantische huwelijksnacht. 
Maar er zijn nogal wat mensen vreselijk geschrokken van het overhaaste huwelijk, onder wie Lotties ex Richard en haar oudere zus Fliss. Die gaan de boel eens flink saboteren. Het wordt een huwelijksnacht om nooit te vergeten; een wedding night from hell!

 


♥ Mijn mening// Simpel verhaal en natuurlijk voorspelbaar maar dat maakt het niet minder leuk. Leest als een trein door de leuke hoofdpersonages. Wel is het erg ongeloofwaardig wat er allemaal gebeurt. De nodige humor ontbreekt niet. Met een vlotte pen geschreven. Het verhaal wordt (per hoofdstuk) afwisselend door Lottie en Fliss verteld. Lekker boek voor tussendoor. Niet haar beste boek maar toch vermakelijk.  

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 9,99 & Ebook € 4,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Hou je mond, Shopahollic, Shopaholic grijpt in, Shopaholic naar de sterren, Mag ik je nummer even?, Wat spook jij uit? & Aanpakken.

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: