Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Kies voor mij # 1 Full moon serie’ – Stefanie van Mol

20 september 2016


img_4933

Uitgever: Brave New Books | Categorie: Young Adult | Aantal pagina’s: 225 | Jaar: april 2016 | ISBN: 9789402148039

♥ Synopsis// Jonathan werd reeds op jonge leeftijd gedwongen om harde keuzes te maken. Muziek of zijn familie. Tot op de dag van vandaag heeft hij nog steeds geen spijt van zijn keuze voor muziek. Hij had gezworen om zich nooit meer emotioneel te binden aan anderen. Maar wanneer een knappe zwartharige dame in zijn armen valt, is hij op slag verloren. Hij wil haar en doet alles wat in zijn macht ligt om haar voor zich te winnen. Camille verloor enkele jaren geleden haar moeder aan kanker. Haar vader is het verlies nog niet te boven en verdrinkt zich in zijn werk. Net voor haar studies gaan beginnen gaat ze met haar beste vriendin Karen op vakantie. Daar laat ze zich volledig gaan en belandt op een rockconcert van Full Moon. Al van bij de eerste blik is ze helemaal in de ban van Jonathan alias Sticks, de drummer van de groep. Wie had ooit gedacht dat haar leven zo zou veranderen?

♥ Mijn mening// Dit is het eerste deel uit de serie Full moon en tevens mijn eerste boek wat ik lees van Stefanie van Mol. Voor mij valt dit boek in het genre young adult. Jonge hoofdrolspelers ‘in the prime of their life’. Het boek bevat redelijke korte hoofdstukken en wordt verteld vanuit de twee hoofdpersonen Gabrielle en Jonathan. Het verhaal is rustig opgebouwd waardoor we de hoofdpersonages goed leren kennen. Qua inhoud is het een heerlijke, simpele liefdestory. Gaan ze elkaar krijgen of niet? Ik hou daar wel van. Daarnaast is de schrijfstijl van Stefanie erg prettig waardoor lezen plezierig en ontspannend is. In het begin vroeg ik mezelf wel even af of het toch niet een te ‘jong’ verhaal voor me was maar al snel bleek dat van niet. Ik weet dat het schrijven van een boek best pittig is en dat er makkelijk schrijffoutjes kunnen insluipen maar dat is bij Stefanie tot een minimum beperkt wat ik heel erg knap vind. Het is tenslotte wel allemaal mensenwerk. Kortom, petje af Stefanie, je hebt een super leuk boek geschreven. Ik ga zeker het vervolg lezen!  

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 16,95 & Ebook € 8,95

♥ Deze auteur schreef o.a.// Vurig Verlangen, Verborgen Verlangen & VerbodenVerlangen

Liefs,

Daantje

Dit boek heb ik ter recensie mogen ontvangen van Stefanie van Mol. Dank je wel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: