Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Maestra’ – L.S. Hilton

1 november 2016


img_5033

Uitgever: The House of Books | Categorie: Thriller | Aantal pagina’s: 320| Jaar: april 2016  | ISBN: 9789044348989

♥ Synopsis// Judith Rashleigh werkt overdag als assistent in een gerenommeerd Londens veilinghuis en om rond te kunnen komen is ze ’s nachts hostess in een chique club in de West End-buurt. Als ze een vervalsing ontdekt, wordt ze bij het veilinghuis ontslagen en vlucht ze met een welwillende en rijke klant van de nachtclub naar de Franse Rivièra. Als ze daar, zich lavend tussen de rich and famous, op de fraudezaak stuit die haar uit Londen heeft doen vluchten, zint ze op zoete wraak…

♥ Mijn mening// Nadat dit boek enorm veel positieve publiciteit kreeg in de media maar het genadeloos werd neergesabbeld met slechte recensies van het publiek was ik toch rete nieuwsgierig. Ik begon dus met wat gemengde gevoelens aan dit boek en eerlijk is eerlijk… ik was even bang dat het publiek gelijk ging krijgen. Ik kwam slecht door de eerste hoofdstukken… tot ik er wat meer de tijd voor nam en er eens goed voor ging zitten. Ik had het in no time uit. Het verhaal moest voor mij dus even op gang komen maar toen was het ook een heerlijk verhaal. Ik heb genoten van de groei die Judith doormaakt tot aan het de prachtige omschrijvingen van de landen waar ze is. Oke, er zitten een paar zeer ongeloofwaardige scènes in, maar hé, het is een verhaal, een boek. Er moet toch iets gebeuren. En er gebeurt veel. De spanningsopbouw vond ik geweldig. Is het al die commotie waard geweest rondom het boek? Ach, lekker belangrijk. Ik kan in elk geval niet wachten tot ik het 2e deel kan lezen van deze trilogie. Gewoon een heerlijk boek met een vleugje erotiek en spanning. Leest lekker weg dat debuut van Hilton.  

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 5,99 & Ebook € 19,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Elizabeth, Wolves in Winter, Queens Consort & The Horror of Love 

Liefs,

Daantje

Dit boek heb ik ter recensie mogen ontvangen van The House of Books. Dank jullie wel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: