Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Zolang er leven is’ – Hendrik Groen

22 november 2016


img_5129

Uitgever: Meulenhoff | Categorie: Roman | Aantal pagina’s: 320 Jaar: juli 2015ISBN: 9789029090766

♥ Synopsis// We leerden Hendrik Groen kennen door zijn dagboek Pogingen iets van het leven te maken. Samen met zijn vriend Evert en de andere leden van de Oud-maar-niet-dood-club probeert Hendrik zijn laatste levensjaren in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord zo aangenaam mogelijk te maken. Van tijd tot tijd valt het Hendrik zwaar om de moed erin te houden. Gelukkig heeft hij de pen weer opgepakt. Met de hem zo kenmerkende charmante humor neemt hij de medebewoners, de directie, zijn vrienden en de ouderdom in het algemeen op de korrel, waarbij hij zichzelf zeker niet spaart. 

♥ Mijn mening// Dit is het tweede boek van Hendrik Groen (pseudoniem). Ook dit is weer een heerlijk boek om te lezen. De dagboekstukken vertellen weer het wel en wee van de bewoners in het tehuis. Ook in dit boek worden actuele onderwerpen onder de loep genomen. We beleven weer veel avonturen met de vrienden en ‘vijanden’ van Hendrik. Met een lach en een traan heb ik dit boek verslonden. Dit boek is los te lezen van het eerdere deel maar persoonlijk raad ik aan om ze in volgorde te lezen. Een prettig en makkelijk geschreven boek voor een aantal heerlijke uren ontspanning. Prachtig om door de wereld door de ogen van bejaarde Hendrik te zien.  Leuk!!!

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 19,99 & Ebook € 11,95

♥ Deze auteur schreef o.a.// Pogingen iets van het leven te maken

Liefs,

Daantje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: