Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Gewoonweg onweerstaanbaar’ – Rachel Gibson

3 januari 2017


img_5674

Uitgever: Karakter Uitgevers B.V. | Categorie: Chicklit | Aantal pagina’s: 352 | Jaar: 1998 | ISBN: 9789045202945

♥ Synopsis// Georgeanne Howard laat haar verloofde alleen achter voor het altaar als ze beseft dat ze niet kan trouwen met een man die oud genoeg is om haar opa te zijn, ongeacht hoe rijk hij is. Als ze in haar trouwjurk (té roze, té strak en té kort) naar buiten vlucht, rent ze zo in de armen van John Kowalsky. Na een passievolle nacht beseft John te laat dat hij de bruid van zijn baas heeft helpen ontsnappen… Wanneer Georgeanne en John elkaar zeven jaar later weer ontmoeten, heeft zij haar leven op de rit en is ze eigenaresse van haar eigen bedrijf. Al die jaren heeft ze echter een groot geheim verborgen gehouden voor John. Als hij haar terug wil, twijfelt ze. Is hij echt een ander mens geworden? Zal hij het risico lopen de toorn van zijn baas over zich af te roepen? En zal hij zijn laatste kans op roem verspelen om te bewijzen dat zijn liefde deze keer zal eeuwig zijn?  

♥ Mijn mening// Wederom een boek van Rachel Gibson. En ook dit boek leest weer heerlijk weg. Verwacht geen literatuur maar gewoon een lekkere lovestory. De schrijfstijl van Rachel is erg prettig en het leest als een trein. Naar mate ik meer boeken lees van Rachel ben ik toch wel van mening dat ze toch wel erg vaak op elkaar leken. Toen ik de eerste paar hoofdstukken las dacht ik toch echt dat ik deze al had gelezen maar nog wat verder in het boek wist ik het zeker…. Nope het is een  nieuw verhaal. Rachel kan als geen ander de liefde en de passie beschrijven. De groei van de karakters vond ik erg leuk. Ondanks dat dit boek in de serie Chinooks (ijshockey) valt ging het beduidend minder over ijshockey. Dat vond ik stiekem toch een beetje jammer. Anyway, heb je zin een vermakelijk boek. Schaf dan lekker deze aan. Maar verwacht niets ingewikkelds. Gewoon een lekker weglees boekje.  

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

♥ Prijs// Paperback € 7,90 & Ebook € nvt

♥ Deze auteur schreef o.a.// Kus me dan, Hoofd op hol, Zou het liefde zijn, Verboden terrein, Ware liefde en andere rampen.

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: