Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Hoofd op hol’ – Rachel Gibson

13 april 2017


hoofd-op-hol

Uitgever: Karakter Uitgevers B.V. | Categorie: Roman | Aantal pagina’s: 352 | Jaar: 1998 | ISBN: 9789045202945

♥ Synopsis// Georgeanne Howard laat haar verloofde alleen achter voor het altaar als ze beseft dat ze niet kan trouwen met een man die oud genoeg is om haar opa te zijn, ongeacht hoe rijk hij is. Als ze in haar trouwjurk (té roze, té strak en té kort) naar buiten vlucht, rent ze zo in de armen van John Kowalsky. Na een passievolle nacht beseft John te laat dat hij de bruid van zijn baas heeft helpen ontsnappen… Wanneer Georgeanne en John elkaar zeven jaar later weer ontmoeten, heeft zij haar leven op de rit en is ze eigenaresse van haar eigen bedrijf. Al die jaren heeft ze echter een groot geheim verborgen gehouden voor John. Als hij haar terug wil, twijfelt ze. Is hij echt een ander mens geworden? Zal hij het risico lopen de toorn van zijn baas over zich af te roepen? En zal hij zijn laatste kans op roem verspelen om te bewijzen dat zijn liefde deze keer zal eeuwig zijn?  

♥ Mijn mening// Rachel Gibson is een van mijn favoriete auteurs. Hoeveel boeken ik ook van haar lees ze vervelen nooit. Ze heeft een prettige schrijfstijl en haar verhalen zijn net altijd even anders. Soms realistisch en altijd met humor. Maar ondanks dat, blijft het wel ‘tussendoor leesvoer’ voor mij. Ook dit verhaal is niet diepgaand of houdt je maanden later nog bezig maar de verhaallijn is leuk en het houdt mijn aandacht vast. Ik houd ervan wanneer karakter elkaar aantrekken en weer afstoten. Heerlijk. Buiten dat heb ik soms iets luchtigs nodig na een heftig verhaal/boek en dan grijp ik graag naar een boek van Rachel Gibson. Het is wederom een lekker wegleesboekje. En daar is helemaal niets mis mee. 

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

♥ Prijs// Paperback € 16,00 & Ebook € 4,08

♥ Deze auteur schreef o.a.// Kus me dan, Hoofd op hol, Zou het liefde zijn, Verboden terrein, Ware liefde en andere rampen.

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: