Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Crossfire 5: Een met jou’ – Sylvia Day

2 mei 2017


een-met-jou

Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers | Categorie: New Adult | Aantal pagina’s: 352 | Jaar: september 2015 | ISBN: 9789400506053

♥ Synopsis// Gideon Cross. Van hem houden was het makkelijkste wat ik ooit heb gedaan. Ik was op slag verliefd. Volkomen. Verloren.

Gideon heeft me alles gegeven. Nu moet ik bewijzen dat ik de rots kan zijn die hij ook voor mij is. Dat ik hem kan beschermen zoals hij mij beschermt. Samen kunnen we iedereen aan die tussen ons in probeert te komen. Maar onze grootste uitdaging ligt in de geloften die we hebben afgelegd. Ons overgeven aan de liefde was pas het begin. Ervoor vechten zal ons of bevrijden… of breken  

♥ Mijn mening// Het laatste deel, nummer 5, uit de Crossfire serie. Eigenlijk had ik verwacht dat het bij vier delen zou blijven maar er kwam een vijfde deel. Na vier delen was ik er eigenlijk ook wel klaar mee, maar aan de andere kant was ik ook nieuwsgierig wat er nog in hemelsnaam zou kunnen gebeuren in deel 5. Zo leuk als ik de eerste delen vond zo ‘niet zo entertaint’ was ik bij dit deel. Ik kwam er heel moeilijk in en het is me eigenlijk ook nooit echt gelukt. Ik vond het verhaal erg vaag. Veel van hetzelfde, afstoten en aantrekken, heul veul emoties en uiteindelijk vond ik het verhaal dunnetjes. Het leek een beetje alsof ze er nog een boek uit moest persen. Een moetje. Daarnaast voelde, hoe meer ik naar het einde van het boek las, het verhaal behoorlijk geforceerd. De laatste twee hoofdstukken voelde zelf afgeraffeld. Sommige dingen zijn me nog steeds niet duidelijk. En het einde vond ik trouwens wat lafjes. Voor mij persoonlijk geen hoogvlieger dus. Overigens is dit mijn mening en hoeft dit absoluut niet voor jou te gelden.  

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️ 

♥ Prijs// Paperback € 15,00 & Ebook € 7,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Crossfire 1: Verslaafd aan jou, 2: Begeerd door jou, 3: Verbonden met jou, 4: Bezeten van jou. Als de passie wint, Meesteres van de Passie, Passie achter een masker, Zondig hart, Betoverd, Afterburn/Aftershock, Nachtelijke ontmoeting, Nachtelijk vuur, Passie voor het spel, Veroverd hart

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: