Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Trifla’ – Sterre Carron

4 mei 2017


Uitgever: Witsand Uitgevers Bvba | Categorie: Thriller | Aantal pagina’s: 384 | Jaar: mei 2015  | ISBN: 9789492011244

♥ Synopsis// Op een zomeravond gaat Marie Teugels joggen met haar hond. Even later komt de hond alleen terug naar huis, maar waar is Marie?
Hoofdinspecteur Rani Diaz, net terug aan het werk na haar bevallingsverlof, wordt met haar team belast met deze verdwijningszaak. Er is geen enkel aanknopingspunt, geen enkele tip of bruikbaar spoor. De temperamentvolle hoofdinspecteur moordzaken tast volledig in het duister…
Twee maanden later verdwijnt een tweede vrouw, de onderwijzeres Zieta Hofman, kort nadat zij de school heeft verlaten. Er sluipt toch niet weer een monster rond zeker, dat jonge vrouwen kidnapt ‘voor eigen plezier?’ De verdwijningen zorgen voor een collectieve psychose. Kan er dan niemand instaan voor onze veiligheid? Houdt het hiermee op of verdwijnen er nog mensen?
Zal Rani niet ten onder gaan aan de immense druk? En hoe redt ze zich wanneer ze ook nog een vriend verliest? Rani beseft dat ze dringend haar onderzoeksterrein moet verleggen, maar hoe precies?
  

♥ Mijn mening// ‘Trifla’ is het vierde boek uit ‘de Rani Diaz thrillerreeks’. Elke keer worden haar boeken beter en spannender. Hoe ze het doet geen idee maar ik geniet telkens weer. Haar boeken lezen vlot, haar schrijfstijl blijft prettig en haar fantasie is onuitputtelijk. De feiten die ze in haar verhaal toepast vind ik geweldig. De dialogen zijn weer lekker vlot, de emoties beschrijft ze grandioos en het verhaal is altijd spannend. Daarnaast zet ze je constant op het verkeerde been. Maar…. jawel toch een maar. Ondanks dat ik dit boek lekker vond lezen kwam ik toch wat minder in dit verhaal. Ik vond het wat minder spannend en halverwege het boek een beetje voorspelbaar. Ik weet het niet precies. Maar ondanks dat heb ik wederom genoten van de Rani en Bert die we weer beter leren kennen zowel zakelijk als privé. Al moet ik soms effe slikken. Rani is een pittige dame die geen blad voor haar mond neemt zelfs niet tegen haar baas. Kortom misschien niet haar sterkste boek maar wederom een fijn boek om te lezen.    

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️ 

♥ Prijs// Paperback € 19,95 & Ebook € 9,95 (uitgever: Witsand.be)

♥ Deze auteur schreef o.a.// Mara, Matsya, Tirtha, Indigo, Indra, Gotcha, Carta.

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: