Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Middernacht # 2: Tess’ – Lara Adrian

9 mei 2017


Uitgever: Luitingh-Sijthoff | Categorie: Fantasy | Aantal pagina’s: 288 | Jaar: oktober 2012  | ISBN: 9789024556786

♥ Samenvatting // Het rustige bestaan van de hulpvaardige dierenarts Tess Culver verandert voorgoed als een zwaargewonde onsterfelijke haar praktijk en haar leven binnenwankelt. Zijn naam is Dante, en zijn dierlijke aantrekkingskracht is onweerstaanbaar. Tess is in één klap verliefd. Wat zij echter niet weet, is dat Dante zijn handen vol heeft aan de strijd die tussen goede en slechte vampiers gaande is. Een ogenschijnlijk onschuldige kus verandert echter alles. Vanaf dat ogenblik kan Dante niet anders dan Tess beschermen tegen de duistere wereld waarvan hij zelf onderdeel is.

 

♥ Mijn mening// Dit is het tweede deel uit de serie Middernacht. Deze serie bestaat uit negen delen. Het genre is Fantasy. Het boek bevat redelijke korte hoofdstukken en wordt verteld vanuit de twee hoofdpersonen Tess en Dante. Tevens komen ook de hoofdpersonen uit het eerste verhaal voor in dit boek. Zo krijg je nog stiekem wat van hen mee. Leuk! Het verhaal zelf doet me een beetje denken aan het eerste boek en is ook wat voorspelbaar, maar toch is het net even anders. Dat komt door het spannende element wat weer anders is dan het eerste boek. Ook bevat dit deel weer wat stomende scenes maar, in tegenstelling tot het eerste boek, wel veel minder. De romantiek staat hier meer op de voorgrond. Wat ik prima vindt want ik hou wel van een potje romantiek. Het afstoten en aantrekken vind ik altijd een geweldig onderdeel. De auteur heeft een prettige schrijfstijl waardoor je door wilt lezen. Daarnaast is het een niet al te ingewikkeld verhaal. Lekker makkelijk te volgen en niet al te veel personages. De hoofdpersoon uit boek nummer drie. En om je te triggeren staat achterin het boek alvast een voorproefje van het derde boek ‘Elise’ waarmee je aan het einde van dit boek al hebt kennisgemaakt in de laatste hoofdstukken. Je kunt de boeken los van elkaar lezen maar leuker is het om ze in volgorde te lezen. 

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 19,99 & Ebook € 7,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Middernacht serie: 1. Gabrielle, 2. Tess, 3. Elise, 4. Dylan, 5. Renate, 6. Claire, 7. Alexandra, 8. Jenna, 9. Corinne. 

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: