Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Indigo’ – Sterre Carron

16 mei 2017


Uitgever: Witsand Uitgevers | Categorie: Thriller | Aantal pagina’s: 372 | Jaar: oktober 2015  | ISBN: 9789492011329

♥ Synopsis// Op een nacht droomt de jonge Vanja dat haar broer Sebastian in levensgevaar is. Ze wordt badend in het zweet wakker en gaat meteen naar hem op zoek. Wat voor afschuwelijke taferelen treft ze aan in het ‘glazen huis’ waar Sebastian de nacht heeft doorgebracht met zijn vriendin Elin? En wie is daarvoor verantwoordelijk? Zo’n bizarre case heeft hoofdinspecteur van de dienst moordzaken Rani Diaz niet eerder meegemaakt. Door de zaak wordt een rollercoaster van misdaden in gang gezet. En telkens weer schijnt Vanja te kunnen voorspellen wat daarin de volgende stap zal zijn… Bovendien moet Rani al die tijd een bijzonder delicaat geheim bewaren voor Bert Simons, haar meest dierbare collega… .  

♥ Mijn mening// Boek 5 van Sterre Carron. Ik ben een groot fan van haar boeken. De ene keer zijn ze wat beter en spannender dan de andere keer. Dit boek vond ik goed maar niet de beste. Het verhaal is minder tenenkrommend spannend en ik vond het meer een psychologische thriller. Daarnaast zijn er erg veel bijpersonen in het boek. Ze zijn belangrijk voor het verhaal maar daardoor gaat het eigenlijk wat minder over Rani en Bert wat ik stiekem wel een beetje jammer vind. Het is allemaal wat minder diepgaand op emotioneel gebied dan het voorgaande boek maar evengoed gebeurt er wel iets ingrijpends bij een van hen. Daarnaast werd het voor mij helaas pas echt spannend aan het einde van het boek. Niet tenenkrommend spannend maar wel oke. Door de korte hoofdstukken zit je lekker in het verhaal en is het nooit te gedetailleerd waar ik me enorm aan kan storen. Natuurlijk was dit boek zo weer uit. Kortom niet mijn favoriete boek uit de serie maar evengoed heerlijk genoten.    

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 19,95 & Ebook € 9,95 (witsant uitgevers)

♥ Deze auteur schreef o.a.// Mara, Tirtha, Trifla, Matsya, Indra, Gotcha & Carta.

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: