Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Carta’ – Sterre Carron

12 september 2017


Uitgever: Witsand Uitgevers | Categorie: Thriller | Aantal pagina’s: 304 | Jaar: maart 2017  | ISBN: 9789492011671

♥ Synopsis// Wanneer een storm over het land trekt, wordt Saskia opgeschrikt door angstaanjagend gedreun tegen het raam. In paniek rukt ze de overgordijnen open en staat oog in oog met het bengelende lijk van haar vriendin Ytsje. Zelfmoord! De politie komt echter met een ander verdict. Moord!
Wat wil de dader duidelijk maken met de speelkaart die hij achterliet op het lijk? En wat betekent de cijfercombinatie die op de kaart geschreven werd? De Mechelse recherche zit met de handen in het haar. Van de moordenaar ontbreekt ieder spoor en het hek is helemaal van de dam wanneer er, kort nadien, een tweede slachtoffer valt… Rani Diaz’ gevoel dat dit weleens het begin van een gruwelijke nachtmerrie zou kunnen zijn, lijkt uit te komen
.  

♥ Mijn mening//

  • Serie: Rani Diaz
  • Schrijfstijl: korte hoofdstukken, vlot en beeldend geschreven, Vlaamse uitspraken (leuk),    
  • Verhaallijn: verhaal speelt zich af in een razend tempo en het is opletten geblazen, zeer veel wisselende perspectieven, erg verwarrend, kwam slecht in het verhaal, zeer spannend, luguber, te ingewikkeld,  te veel details, origineel, fantasierijk, 
  • Personages: erg veel personages, wie is wie en wat hebben ze met elkaar te maken, de ‘hoofdpersonen’ Bert en Rani hadden niet de hoofdrol maar de moordenaar, minder sympathiek en kan mij steeds minder inleven (Rani), Bert blijft sympathiek en een goedzak,  
  • Algemeen: Minder makkelijk boek om te volgen (voor mij), en daardoor iets minder leesplezier. Toch zal ik haar volgende boek ‘Puta’ lezen.    

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 19,95 & Ebook € 9,95 (Witsant uitgevers)

♥ Deze auteur schreef o.a.// Mara, Tirtha, Trifla, Matsya, Indra, Indigo, Gotcha! Puta.

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: