Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Ibiza’ – Kiki van Dijk

12 oktober 2017
Uitgever: Xander | Categorie: Thriller | Aantal pagina’s: 176 | Jaar: april 2016  | ISBN: 9789401605113

♥ Samenvatting // Maggies leven is perfect. Succesvol ondernemer, moeder, echtgenote, veertiger en nog altijd aantrekkelijk. Haar bruisende ontbijtketen verovert in razend tempo heel Nederland én ze wordt uitgeroepen tot meest succesvolle ondernemer van het jaar.Om bij te komen van de drukte geeft haar man Sam haar een vakantie naar Ibiza cadeau. Zonder kinderen, zonder man en vooral: zonder stress. Terug naar het spirituele eiland, waar ze als student de eerste houseparty’s meemaakte.Maar wat begint als een relaxte zonvakantie, verandert in een ware nachtmerrie. Na een onverwachtse ontmoeting met haar ex en verschillende mysterieuze verdwijningen, toont het idyllische eiland zijn donkere kant. Of zijn het Maggies eigen diep weggestoptegeheimen die haar in gevaar brengen?

♥ Mijn mening// 

  • Schrijfstijl: vlot, prettig, leest als een trein, beeldend, moeilijk weg te leggen,
  • Verhaallijn: goed opgebouwde hoofdstukken, romantisch, spanning goed opgebouwd, goed plot, aantal plot wendingen, verrassend, goede spanningsboog, spannende ontknoping, beetje voorspelbaar, ietwat weinig  diepgang,  
  • Personages: diverse personages, sommige sympathiek, sommige wat vreemd, karakters missen wat diepgang,  
  • Algemeen: Een goed opgebouwde thriller, met een leuk einde. Leest als een trein en is dus niet makkelijk weg te leggen door de prettige schrijfstijl. Waneer je de boeken van Linda van Rijn en Suzanne Vermeer leuk vindt dan kun je dit boek zeker waarderen.

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 10,- & Ebook € 6,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Ibiza de erfenis, Zeevlam, Lech 

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: