Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Camping geluk’ – Marjoleine Tel

19 oktober 2017
Uitgever: Vior Webmedia | Categorie: Roman | Aantal pagina’s: 220| Jaar: maart 2014  | ISBN: 9789082169706

♥ Samenvatting // Kamperen? Iedereen heeft er iets mee of tégen. Wendy komt met haar familie al jaren met veel plezier op camping De Zandrand. Linda gruwelt ervan, maar de oude stacaravan naast Wendy biedt de enige zomervakantie die ze zich na haar scheiding kan veroorloven. Tussen zeskamp, bingo en Tupperware-party raken hun levens steeds intenser verweven in hun vurige zoektocht naar campinggeluk. Niet in de laatste plaats door hun gedeelde interesse: de campingdirecteur die zijn eigen reglement dreigt te overtreden.

♥ 

Samenvatting //

  • Schrijfstijl: vlot, prettig, beeldend, flashbacks, niet-chronologische vertelwijze, goede en leuke sfeer, lastig te volgen (zie algemeen)   
  • Verhaallijn: zeer origineel, romantisch, grappig, herkenbaar (het campingleven), toegankelijk, informatief, leuke verhaallijn, wisselende perspectieven,
  • Personages: erg veel personages wat soms verwarrend was, ondanks hun verschillende leuk uitgebouwde karakters vond ik ze sympathiek en vriendelijk, veel verschillende karakters (leuk), goed in te leven, soms wat stereotype maar leuk om te lezen en past bij het verhaal.
  • Algemeen: Het verhaal is zeer origineel. Ik ken geen ander boek wat gaat over het leven op een camping. Natuurlijk is het een en ander aangedikt maar zo ontzettend leuk om te lezen. Het enige waar ik moeite mee had waren de wisselende perspectieven. Het was mij niet duidelijk wie nou wat beleefde, wat het leesplezier wat bemoeilijkte maar dat kan gelegen hebben aan het feit dat ik het ebook las (opmaaktechnisch?). Maar ondanks dat, heb ik enorm genoten van het boek. Houdt je van het camping sfeertje, geïnteresseerd zijn in kamperen of doe je dat al jaren en wil je iets smeuiigs lezen, wacht dan niet langer en schaf dit boek aan. Leuk, leuk, leuk. Ik hoop dat er een vervolg komt.

♥ Mijn rating // ⭐️⭐️⭐️

♥ Prijs// Paperback € 14,95 & Ebook € 7,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Droomdebuut, Herengracht gids 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: