Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Alles voor de show?’ – Roline Hiltermann

9 januari 2018

Uitgever: Boekscout B.V. | Categorie: Chicklit | Aantal pagina’s: 208 | Jaar: augustus 2017  | ISBN: 9789402238211

♥ Samenvatting // Liz heeft het voor elkaar: ze woont midden in Amsterdam, heeft geweldige vriendinnen en een topbaan; ze is namelijk redacteur bij het televisieprogramma Hitstars. Ze leidt een spannend leven, want cd-presentaties, premièrefeestjes en borrels met de sterren horen bij het werk. Als ze naar Ibiza mag om de hunk van dit moment te interviewen, Roel le Carp, kan ze haar geluk dan ook niet op. Klinkt top, tot ze kennis maakt met de nare kanten van dit werk; deadlines, verwende sterren en veel roddel en achterklap. Kan Liz zich staande houden in deze harde televisiewereld?

♥ Mijn mening// 

  • Schrijfstijl: vlot, prettig, leest als een trein, beeldend, moeilijk weg te leggen, leuke dialogen,
  • Verhaallijn: super leuk onderwerp (muziek/tv wereld), goed opgebouwde hoofdstukken, origineel, romantisch, leuk,  grappig, fantasierijk, verrassend, toegankelijk, leuke ontknoping, 
  • Personages: leuke diverse karakters, zeer sympathiek, goed in te leven, vriendelijk, 
  • Algemeen: Ik ontving dit boek van de schrijfster zelf om het te lezen en te beoordelen. ‘Alles voor de show?’ is haar debuut. En wat voor één! Ik heb spijt dat ik het niet eerder heb kunnen lezen (meerdere recensie boeken) want het is een heerlijk boek. Het is geen ingewikkeld of dramatisch verhaal en het karakter is ook niet mega uitgediept maar dat hoeft voor een chicklit ook niet. Het moet alleen lezen als een trein en warempel… dat doet het ook! Zeer moeilijk weg te leggen omdat je wil weten hoe het verder gaat met Liz, de zeer sympathieke hoofdpersoon. Daarnaast is de muziek/tv wereld waar het verhaal in afspeelt zeer interessant en wil je er alleen maar meer van weten. Lekkere korte hoofdstukken die met veel vaart zijn geschreven. Wat een zalig boek. Dit boek valt voor mij in het genre van de zeer populaire boeken als ‘Vallen’ en ‘Opstaan’. Als je daarvan houdt is dit absoluut een must-read. Dus…. ga hem snel kopen!  Roline… goed gedaan. Ik hoop dat je tweede boek snel verschijnt! Ik kan niet wachten.

♥ Mijn rating // ⭐⭐⭐⭐

♥ Prijs// Paperback € 19,99 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: