Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie: ‘Lech’ – Kiki van Dijk

3 mei 2018Uitgever: Xander Uitgevers B.V. | Categorie: Thriller | Aantal pagina’s: 52 | Jaar: november 2017  | ISBN: 9789401608282

♥ Samenvatting // Tess heeft haar droombaan gevonden als accountmanager bij het populaire pr-bureau Image House. De mooiste opdrachten stromen binnen, maar het succes heeft ook een keerzijde: ze maakt lange dagen en ziet haar driejarige tweeling steeds minder. En net als ze een gezellige familievakantie wil boeken, wordt Tess gevraagd deel te nemen aan een brainstormsessie in Lech. Met een klein team gaat ze vier dagen aan de slag in een luxe chalet midden op de berg. De sfeer is inspirerend, maar gaandeweg krijgt ze het gevoel dat haar collega’s iets voor haar verbergen. En als het chalet door een hevige storm ingesneeuwd raakt, lopen de spanningen hoog op. Tess ontdekt geheimen die haar leven op het spel zetten.

♥ Mijn mening// 

  • Schrijfstijl: vlot, prettig, leest als een trein, 
  • Verhaallijn: spanning goed opgebouwd, goed plot, plot wendingen, te weinig diepgang, 
  • Personages: diverse karakters, sympathiek, karakters blijven oppervlakkig (maar ja dun boekje) en beetje stereotype (boze zakenmannen) 
  • Algemeen: Leest lekker weg maar is niet tenenkrommend spannend. Ietwat voorspelbaar maar neemt niet weg dat ik het graag heb gelezen. Had dikker mogen zijn. Ik heb het idee dat er 1 los eindje in zit maar dat kan ook aan mij liggen. Verder is de schrijfstijl van Kiki prettig ga de andere drie boeken ook lezen. Gewoon een lekker tussendoortje.

♥ Mijn rating // ⭐⭐⭐☆☆

♥ Prijs// Paperback € 5,- & Ebook € 2,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Ibiza, Ibiza de erfenis, Bali en Zeevlam

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: