Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie ‘De Royals # 1 Verleiding’ – Erin Watt

10 mei 2018

Uitgever: Uitgeverij De Fontein | Categorie: Young Adult | Aantal pagina’s: 404 | Jaar: mei 2017  | ISBN: 9789026143151

♥ Samenvatting // De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes -stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen. Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen. Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

♥ Mijn mening// 

  • Schrijfstijl: vlot, prettig, leest als een trein, moeilijk weg te leggen,
  • Verhaallijn: romantisch, meeslepend, leuk, grappig, fantasierijk, 
  • Personages: diverse karakters, sympathiek, karakters net genoeg uitgediept en ietwat te veel stereotypes
  • Algemeen: Het eerste deel van de driedelige serie ‘Royals’. Vanaf de eerste pagina werd ik het verhaal ingezogen ondanks dat het over een 17 jarig meisje gaat (terwijl ik dat zelf al heel lang niet meer ben). Het boek valt in het genre young adult maar qua verhaal (of eigenlijk wat ze uitspoken) gaat het soms wel verder dan dat. Het verhaal heeft veel weg van het Assepoester sprookje maar dan wel heel erg modern. Het is dus ook geen diepgaand verhaal maar een lekker boek voor tussendoor. De karakters blijven een beetje aan de oppervlakte maar ik had ook niet anders verwacht. Dit verhaal wordt vertelt vanuit de hoofdpersonage Ella in de ik-vorm. Het is overigens wel een verhaal met een cliffhanger dus je zal zeker deel 2 moeten lezen om te weten hoe het verder gaat. Kortom als je zin hebt in een lekker ‘oldschool’ liefdesverhaal dan is dit zeker een goede suggestie. Deel twee ligt al klaar.  

♥ Mijn rating // ⭐⭐⭐

♥ Prijs// Paperback € 15,99 & Ebook € 4,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// De Royals 2 Verraad en De Royals 3 Geheimen

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: