Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie ‘De Royals # 2 Verraad’ – Erin Watt

17 mei 2018


Uitgever: Uitgeverij De Fontein | Categorie: Young Adult | Aantal pagina’s: 352 | Jaar: oktober 2017  | ISBN: 9789026143168

♥ Samenvatting // De Royals – Verraad is het tweede deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van de New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren.

Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn eliteschool staan in de rij voor hem, maar sinds Ella in zijn leven is, interesseren die hem niet meer. Ella is anders: zij laat zich niet inpakken door een giga landhuis en geld. Reed gaat voor haar door het vuur. Wanneer hij een domme fout maakt en Ella wegjaagt, stort zijn rijkeluisleventje in. Hij moet en zal haar vinden; alleen met haar kan Reed zijn leven vol geheimen en verraad achter zich laten.

♥ Mijn mening// 

  • Schrijfstijl: vlot, prettig, leest als een trein, moeilijk weg te leggen,
  • Verhaallijn: romantisch, meeslepend, leuk, grappig, fantasierijk, spanning goed opgebouwd, plot wendingen, verrassend, cliffhanger, wisselende perspectieven, 
  • Personages: diverse karakters, sympathiek, karakters steeds beter uitgediept, personages ontwikkelen zich/groeien, 
  • Algemeen: Het tweede deel van de driedelige serie ‘Royals’. Het vorige boek heb ik verslonden in een dag en dat was met dit boek niet veel anders. Het verhaal gaat verder waar het eerste boek is gestopt. Het eerste boek stopte met een enorme cliffhanger. Daarom kon ik ook dit boek dus heel moeilijk weg leggen. Het eerste boek wordt vertelt vanuit de hoofdpersonage Ella in de ik-vorm. In dit tweede deel spelen zowel Ella als Reed de hoofdrol. Wat leuk is want nu weet je ook hoe Reed over dingen denkt. Het wisselen van perspectieven wordt duidelijk aangegeven per hoofdstuk dus dit is totaal niet storend. Het verhaal op zich kabbelde in het begin een beetje voort maar het verhaal vordert wordt het steeds beter. Verder is dit wel overduidelijk een ‘young adult’ boek voor de wat oudere ‘young adult’ zullen we maar zeggen aangezien ze behoorlijk wat uitspoken wat redelijk gespecificeerd word beschreven. Jonge lezers dus opgelet. Ook dit boek eindigt weer met een cliffhanger. En wat voor een! Kortom heerlijk lezen dit boek of eigenlijk deze serie. Heel erg leuk en het lijkt ook alleen maar leuker te worden. 

♥ Mijn rating // ⭐⭐⭐☆☆

♥ Prijs// Paperback € 15,99 & Ebook € 9,99

♥ Deze auteurs schreven o.a.// Royals 1 Verleiding en Royals 3 Geheimen.

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: