Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie ‘De Royals # 3 Geheimen’ – Erin Watt

24 mei 2018

Uitgever: Uitgeverij De Fontein | Categorie: Young Adult | Aantal pagina’s: 384 | Jaar: maart 2018 | ISBN: 9789026145223

♥ Samenvatting // De Royals – Geheimen is het derde deel in de verslavende en passionele serie De Royals, vanNew York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugjeVijftig tinten grijs voor jongeren van 15 jaar en ouder.

Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging.

Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?

♥ Mijn mening// 

  • Schrijfstijl: vlot, prettig, leest als een trein, moeilijk weg te leggen,
  • Verhaallijnromantisch, meeslepend, leuk, grappig, spannend, fantasierijk, spanning goed opgebouwd, plot wendingen, verrassend, cliffhanger, wisselende perspectieven, goed opgebouwde hoofdstukken, spannende ontknoping, 
  • Personages: diverse karakters, sympathiek, karakters steeds beter uitgediept, personages ontwikkelen zich/groeien,
  • Algemeen: Het derde en laatste deel van de driedelige serie ‘Royals’. De vorige boeken heb ik allemaal verslonden en dit deel had ik helemaal zo uit. Wat er anders aan dit deel is dat hier duidelijk een spannende verhaallijn aan toe is gevoegd. Heel slim en zeer, zeer vermakelijk. Ook dit verhaal gaat verder waar het tweede boek is gestopt. Ook het tweede boek stopte met een enorme cliffhanger. Daarom kon ik ook dit boek wederom niet wegleggen en moest het dus uit. Net als voorgaande deel wordt het verhaal verteld via Reed en Ella verdeelt per hoofdstuk. Het wisselen van perspectieven wordt duidelijk aangegeven per hoofdstuk en is totaal niet storend. Waar het tweede deel een beetje voelde als een tussenboek en een beetje voortkabbelde gaat dit verhaal meteen goed van start en wordt je constant heen en weer geslingerd tussen de verhaallijnen (ik verklap niets). De ontknoping is spannend en redelijk origineel al had ik wel al een vermoede maar dat mag de pret echt niet drukken! Eigenlijk hoef ik het niet nog een keer te vermelden want het is al duidelijk maar ook hier zitten weer een aantal zeer expliciete scenes in voor de wat oudere ‘Young Adult’. Wat kan ik verder nog zeggen… Ga deze serie lezen. Wat een heerlijke, leuke en te gekke serie is dit. Zalig leesvoer. Hup, naar de winkel zou ik zeggen.

♥ Mijn rating // ⭐⭐⭐⭐

♥ Prijs// Paperback € 15,99 & Ebook € 9,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// Royals 1 Verleiding en Royals 2 Verraad.

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: