Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie ‘Puta’ – Sterre Carron

7 juni 2018Uitgever: Witsand Uitgevers | Categorie: Thriller | Aantal pagina’s: 328 | Jaar: september 2017  | ISBN: 9789492011862

♥ Samenvatting // Wanneer Manon op een nacht het levenloze, verminkte lichaam vindt van haar vriendin Flore, geldt ze meteen als de hoofdverdachte van deze moord. In een hoeve op het platteland worden even later ook de lichamen gevonden van een oude man en een oude vrouw. Hoofdinspecteur Rani Diaz voelt meteen dat er iets niet klopt aan deze beide zaken. Wanneer Manon bij gebrek aan bewijs wordt vrijgelaten, breekt de hel helemaal los. In een broeierige sfeer van angst en paniek wordt duidelijk dat er in de stad iemand rondloopt die bepaalde mensen vol haat naar het leven staat. Vindt Rani Diaz met haar team het moordende monster voor er een nog grotere catastrofe plaatsvindt?

♥ Mijn mening// 

  • Schrijfstijl: vlot, prettig, leest als een trein, beeldend, moeilijk weg te leggen, 
  • Verhaallijn: goed opgebouwde hoofdstukken, origineel, leuk, spanning goed opgebouwd, goed plot, aantal plot wendingen, fantasierijk, verrassend, spannende ontknoping,  
  • Personages: vaste personages met verschillende karakters (de een vriendelijk en de ander erg ‘ongeduldig’), verder veel diverse karakters, allen sympathiek, redelijk realistisch,
  • Algemeen: Boek 9 over hoofdinspecteur Rani Diaz en haar collega Bert Simons. Voor mij was dit een van de betere boeken van Sterre. Ondanks de vele personages kon ik het dit keer goed volgen en uit elkaar houden (soms is het mij teveel, zeker omdat ik niet altijd het hele boek achter elkaar uitlees) In dit geval was het precies goed. Het verhaal is erg spannend en je wordt lekker op het verkeerde been gezet. Leest als een trein door de fijne schrijfstijl en de korte hoofdstukken. Hier en daar was het wel heel beeldend geschreven waarbij ik toch even moest slikken maar het is te spannend om te stoppen. Met heel veel plezier heb ik dit boek gelezen. Op naar het volgende deel ‘Preta’.    

♥ Mijn rating // ⭐⭐⭐⭐

♥ Prijs// Paperback € 19,95 & Ebook € 9,95

♥ Deze auteur schreef o.a.// Mara, Tirtha, Matsya, Trifla, Indigo, Indra,Gotcha!, Carta, Preta 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: