Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie ‘De naaimachine’ – Heleen van Royen

3 oktober 2018


Uitgever: Hvr | Categorie: Non-Fictie | Aantal pagina’s: 183 | Jaar: april 2010  | ISBN: 9789049951511

♥ Samenvatting // Alle ups en downs uit het gezin van Heleen van Royen. Naast succesvol schrijfster is Heleen van Royen ook moeder van twee. Dat leverde door de jaren heen veel hilarische, opvoedkundige en ontroerende anekdotes op over nachtbraken, vieze woorden, luizenterreur en puberperikelen. Lees mee met zestien jaar chaos, regels en liefde in het gezin Van Royen. Speciaal voor deze bundel schreef Heleen enkele nieuwe verhalen over haar gezin. 

♥ Mijn mening// 

  • Schrijfstijl: vlot, prettig, leest als een trein, beeldend, 
  • Verhaallijn: origineel, leuk, grappig, soms ontroerend, realistisch, herkenbaar, 
  • Personages: diverse karakters, sympathiek, goed in te leven en toch soms ver van mij af, vriendelijk, 
  • Algemeen: Ondanks dat ik niet een enorme grote fan van Heleen ben (soms iets te plat voor mij) heb ik genoten van dit boekje. Haar columns zijn erg leuk en uit haar leven (niet perse uit het mijne 😁)  gegrepen. Soms herkenbaar en vaak totaal niet. Toch vond ik het leuk om te lezen hoe zij dingen meemaakte en oploste (hilarisch). Haar schrijfstijl is lekker vlot, precies genoeg details waardoor ik er in een sneltreinvaart doorheen was. Heerlijk boekje voor tussendoor. Ik ga toch nog eens een boek van haar proberen.  

♥ Mijn rating // ⭐⭐⭐☆☆

♥ Prijs// Hardcover € 8,99 & Ebook € 6,99 

♥ Deze auteur schreef o.a.// De gelukkige huisvrouw, De hartsvriendin, Je zal er maar mee getrouwd zijn, Stout, Het grote Heleen van Royen zomerboek, Godin van de Jacht, De ontsnapping, De mannentester.

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: