Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie ‘Verslingerd’ – Lisette Jonkman

10 oktober 2018


Uitgever: Luitingh-Sijthoff | Categorie: Chicklit | Aantal pagina’s: 352 | Jaar: juni 2014  | ISBN: 9789021809809

♥ Samenvatting // Humoristische roman over een beautyblogger, een huis vol nerds en échte liefde.

Het studentenleven gaat niet over rozen. Lucys relatie met Kikker staat onder druk, omdat hij een duet gaat opnemen met de beroemde zangeres Laura. Maar is haar interesse alleen zakelijk? Ondertussen kampt Lucy met een lichte social media-verslaving en eist haar populaire beautyblog steeds meer tijd en verantwoordelijkheid op. Om de chaos compleet te maken vragen haar vrienden en familie ook nog aandacht met hun problemen. Het wordt hoog tijd om prioriteiten te stellen. Wat is nu eigenlijk écht belangrijk in het leven?

♥ Mijn mening// 

  • Schrijfstijl: vlot, prettig, leest als een trein, beeldend,  moeilijk weg te leggen,  spetterende dialogen 
  • Verhaallijn: goed opgebouwde hoofdstukken, romantisch, meeslepend, goed plot, leuke ‘plot wendingen’, grappig, fantasierijk, onroerend, 
  • Personages: diverse karakters, goed uitgewerkt, sympathiek, goed in te leven, vriendelijk, 
  • Algemeen: Het vervolg op Verkikkerd. Ook dit boek leest weer als een trein. Vanaf de eerste pagina leef je mee met Lucy en haar kamergenoten en wil je het pas aan de kant leggen wanneer je weet hoe het gaat aflopen. De schrijfstijl is wederom heerlijk, makkelijk (compliment) en super prettig om te lezen ondanks dat er best veel verhaallijnen door elkaar lopen. De humor is fantastisch en de dialogen zijn razendsnel en gewoonweg hilarisch. De personages hebben allemaal een eigen karakter en zijn behoorlijk uitgediept wat ik heel knap vind. Het verhaal is lekker romantisch en ondanks dat je weet dat het goed komt blijf je toch doorlezen door die briljante schrijfstijl/combinatie van humor en een leuk verhaal. Wat kan ik nog meer zeggen… gewoon… zalige chickliteratuur!!   

♥ Mijn rating // ⭐⭐⭐⭐

♥ Prijs// Paperback € 19,99 & Ebook € 9,99 

♥ Deze auteur schreef o.a.// Verkikkerd, Glazuur, Helemaal het einde, 21 zomers en andere verhalen, Schrijven kreng, Onbreekbaar 1: Buren with Benefits

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: