Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie ‘Onbreekbaar dl 1: Buren with Benefits’ – Lisette Jonkman

1 november 2018


Uitgever: Kobo Originals | Categorie: Feelgoodroman | Aantal pagina’s:  | Jaar: juli 2018  | ISBN: 7252080195487

♥ Samenvatting // Buren with benefits is deel 1 van de romantische serie Onbreekbaar van Lisette Jonkman. Supersnel geschreven, grappig en hot!
Abigail Martens werkt in een café en doet af en toe een modellenklusje. Ze woont nog steeds in een studentenkamer (meer kan ze niet betalen). Is dit het grote mensenleven waar ze van droomde?
Ferdinand Frericks kan niet wachten tot zijn studentenleven begint. Hij sluit zich aan bij een studentenvereniging en stort zich op de avontuurtjes met zijn studiegenotes. Ondertussen blijft hij zijn buurvrouw Abby steeds op onhandige momenten tegen het lijf lopen. Zij maakt iets anders in hem los dan alle hockeyblondines bij elkaar. Als Abby haar blaaskakerige buurjongen Ferdi ontmoet, is haar eerste gedachte dat hij een dertien-in-een-dozijn-corpsbal is. Ze besteedt geen extra aandacht aan hem, maar dan redt hij haar uit een potentieel gevaarlijke situatie met haar bezitterige ex Tom en leert ze een heel andere kant van hem kennen.

♥ Mijn mening// 

  • Schrijfstijl: vlot, prettig, leest als een trein, zeer zeeeeeeeer moeilijk weg te leggen, spetterende gevatte humorvolle dialogen (je lacht je helemaal gek) 
  • Verhaallijn: goed opgebouwde hoofdstukken, romantisch, meeslepend, ontroerend, verrassend, wisselende perspectieven, 
  • Personages: diverse karakters, sympathiek, goed in te leven, vriendelijk, karakters worden door het verhaal heen uitgediept, 
  • Algemeen: Als ik van iemand een fan ben is het van Lisette. Zij heeft zo’n ontzettend goede en pakkende schrijfstijl dat zij een telefoonboek nog komisch kan laten klinken. Ook dit boek zit vol grappen. Sommige dialogen zijn zo ontzettend grappig dat ik echt de tranen uit mijn ogen moest vegen en het meerdere malen heb gelezen. De dialogen zijn lekker kort maar altijd precies raak. Geen woord teveel geschreven. Echt super. Overigens geldt dit voor al haar boeken maar het lijkt elke keer toch nog beter te kunnen (Hoe doe je dat in godsnaam? Kan ik op cursus bij jou?) Wat het verhaal betreft heb ik ook genoten mede omdat ik ook wel een zwak heb voor Lucy (verkikkerd en verslingerd) en dit verhaal gaat niet over haar maar komt wel in de buurt. Wat anders is aan dit boek is dat het verder gaat wat romantiek betreft zullen we maar zeggen. Waar de andere boeken eindigen bij een heftige kus gaan we hier verder. Rode oortjes!? Effe wennen maar ook dit kan ze natuurlijk. Dit is het eerste deel van een drieluik. Ik ben zeer benieuwd hoe het verder gaat met Abby en Ferdy. Zullen ze elkaar krijgen? Ik heb genoten en kan niet wachten op het vervolg. Oh, voorlopig is dit boek alleen als ebook verkrijgbaar.    

♥ Mijn rating // ⭐⭐⭐⭐

♥ Prijs// Ebook € 11,99 

♥ Deze auteur schreef o.a.// Glazuur, Verkikkerd, Verslingerd, Helemaal het einde, Schrijven kreng,

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: