Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie ‘Did I mention I love you? (boek 1 DIMILY)’ – Estelle Maskame

21 mei 2019


Uitgever: Moon | Categorie: Young Adult | Aantal pagina’s: 400 | Jaar: juni 2016  | ISBN: 9789048834754

♥ Samenvatting // Als Eden Munro besluit om de zomer door te brengen bij haar vader aan de kust van California, heeft ze geen idee van wat haar staat te wachten. Sinds de scheiding van haar ouders heeft ze haar vader al drie jaar niet gezien. Inmiddels heeft hij een compleet nieuw gezin, inclusief drie nieuwe stiefbroers voor Eden. De oudste is de rebelse Tyler, die opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag: totaal het tegenovergestelde van Eden.

En toch  trekken Eden en Tyler steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet – hij is haar stiefbroer. Bovendien heeft Tyler een vriendin en is er een andere jongen die zijn zinnen heeft gezet op Eden. Maar hoelang kunnen Tyler en Eden hun liefde voor elkaar blijven ontkennen?

♥ Mijn mening// 

  • Schrijfstijl: vlot, prettig, leest als een trein, beeldend, moeilijk weg te leggen 
  • Verhaallijn: redelijk origineel, romantisch, meeslepend, grappig
  • Personages: diverse karakters, sympathiek, goed in te leven, vriendelijk, beetje  stereotypetjes, karakters enigzins uitgediept 
  • Serie: DIMILY, 4 delig, deel 2: Did I mention I miss you, deel 3: Did I mention I need you, deel 4: Just don’t mention it (zelfstandig te lezen, Tyler zijn verhaal)
  • Algemeen: Dit boek heb ik in één ruk uitgelezen. Het is vlot en makkelijk geschreven waardoor het verhaal leest als een trein op topsnelheid. Vanaf pagina 1 word je het verhaal in gezogen en het laat je niet meer los. Mede door de sympathieke Eden. Het verhaal is redelijk goed opgebouwd. Niet te veel details en nergens te langdradig. Soms wat herhaling maar niet storend. Het verhaal op zich is ook leuk. De stiefbroer en stiefzus die voor elkaar vallen. Dat daar zo’n drama van wordt gemaakt is een tweede maar ja, zonder drama geen verhaal natuurlijk. Wat ik ook erg leuk vond was hoe ze de omgeving beschreef. Je liep echt op het strand of in de stad. Goed gedaan. Kortom een heerlijk boek om je even in een andere wereld te begeven. Deel 2 ligt al klaar.     

♥ Mijn rating // ⭐⭐⭐⭐

♥ Prijs// Paperback € 15,- & Ebook € 8,99 

♥ Deze auteur schreef o.a.// Did I mention I miss you, Did I mention I need you, Just don’t mention it, In het diepe 

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: