Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie ‘Did I mention I need you? (boek 2 DIMILY)’ – Estelle Maskame

28 mei 2019Uitgever: Moon | Categorie: Young Adult | Aantal pagina’s: 336 | Jaar: oktober 2016  | ISBN: 9789048834778

♥ Samenvatting // Een jaar na hun geheime relatie nodigt Tyler Eden uit om de zomer met hem door te brengen in New York. Eden heeft inmiddels een nieuwe vriend en Tyler heeft zijn leven ook weer opgepakt. Toch komen de vlinders langzaam maar zeker terug. Kunnen Tyler en Eden  de verleiding weerstaan?

♥ Mijn mening// 

  • Schrijfstijl: makkelijk en vlot  
  • Verhaallijn: romantisch
  • Personages: diverse karakters, sympathiek, goed in te leven, vriendelijk, beetje  stereotypetjes, karakters enigzins uitgediept 
  • Serie: DIMILY, 4 delig, deel 1: Did I mention I love you, deel 3: Did I mention I need you, deel 4: Just don’t mention it (zelfstandig te lezen, Tyler zijn verhaal)
  • Algemeen: Het eerste deel heb ik in één ruk uitgelezen. Het tweede deel helaas niet. Sterker nog ik heb er maanden overgedaan. De schrijfstijl is het zelfde als haar eerste boek (lekker leesbaar) maar qua verhaal helaas niet. Ik vind het spijtig om te zeggen, en natuurlijk is dit alleen maar mijn mening maar dit boek, dit verhaal is zo ontzettend traag en daarbij voelt het als een “moetje”… als een “tussendoor boek”. Ik bedoel daarmee dat als ik dit boek had overgeslagen en na deel 1 direct deel 3 had gelezen, ik werkelijk niets had gemist. Behalve dan hoe ze Dean aan de kant zet en dat is niet ‘Pretty’. De verhaallijn in dit deel is flinterdun en het meest teleurstellende vind ik nog wel dat Tyler enorm met zich laat sollen. Weg intelligente, stoere vent.  Daarnaast doet Eden een aantal dingen die echt niet realistisch zijn en ook niet bij haar karakter passen. Ondanks dat heb ik het wel uitgelezen omdat ik bang zou zijn iets te missen wat ik dan in deel 3 niet zou begrijpen (maar dat bleek niet zo te zijn). Kortom dit boek is niet slecht geschreven, zeker niet zelfs. Ze schrijft geweldig, alleen is de verhaallijn in dit boek het niet voor mij. Kortom dit deel was voor mij helaas wat teleurstellend maar dat hoeft natuurlijk niet voor jou te gelden. Dus geef hem zeker een kans. Op naar deel 3.    

♥ Mijn rating // ⭐⭐

♥ Prijs// Paperback € 17,95 & Ebook € 8,99 

♥ Deze auteur schreef o.a.// Did I mention I love you, Did I mention I miss you, Just don’t mention it, In het diepe 

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: