Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie ‘Did I mention I miss you? (boek 3 DIMILY)’ – Estelle Maskame

4 juni 2019


Uitgever: Moon | Categorie: Young Adult | Aantal pagina’s: 258 | Jaar: maart 2017  | ISBN: 9789048834808

♥ Samenvatting // Een jaar na haar break-up met Tyler, is Eden nog steeds woest op Tyler omdat hij haar zo abrupt heeft achtergelaten. Toch probeert ze haar normale leven weer op te pakken in Chicago. In de zomervakantie besluit ze terug naar Santa Monica te gaan, maar ze is niet de enige met dat plan…

Hoewel Tyler de laatste persoon is die ze nodig heeft, duikt hij toch weer op in haar leven. Maar wat heeft Tyler eigenlijk in de tussentijd gedaan? En is ze wel helemaal over hem heen? Of is er nog een kans dat het goedkomt tussen hen, ondanks hun familie en tegen alle verwachtingen in? 

♥ Mijn mening// 

  • Schrijfstijl: vlot, prettig, leest lekker en beeldend 
  • Verhaallijn: romantisch en grappig
  • Personages: diverse karakters, sympathiek, goed in te leven, vriendelijk, beetje  stereotypetjes, karakters ontwikkeld
  • Serie: DIMILY, 4 delig, deel 1: Did I mention I love you, deel 2: Did I mention I miss you, deel 4: Just don’t mention it (zelfstandig te lezen, Tyler zijn verhaal)
  • Algemeen: Een beetje huiverig begon ik aan dit boek maar dat was niet nodig. Dit boek leest net als voorgaande boeken zeer prettig. Al moet ik toegeven dat ik het eerste boek het leukste vond door de originele verhaallijn en de snelheid van het verhaal. Dit tweede deel legt de focus op de ontwikkeling van de 2 hoofdpersonen (daarbij vind ik vooral Tyler erg gegroeid/ontwikkeld maar dat Eden wat achter blijft) en de onderlinge familierelaties. Dit maakt dat het verhaal meer diepgang krijgt waardoor het net weer effe wat interessanter wordt. Ook de beschrijvingen van Santa Monica vond ik erg goed gelukt. Verder kan ik niet anders zeggen dat het redelijk lekker wegleest. Als je dan ook nog eens bedenkt dat deze acteur 13 was toen ze begon met de DIMILY serie, kan ik niet anders zeggen dan petje af. Schrijven is niet makkelijk dus hierbij mijn respect! Goed gedaan. Op naar deel 4.       

♥ Mijn rating // ⭐⭐⭐☆☆

♥ Prijs// Paperback € 19,99 & Ebook € 8,99 

♥ Deze auteur schreef o.a.// Did I mention I love you, Did I mention I need you, Just don’t mention it, In het diepe 

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: