Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie ‘Ik niet op jou’ – Sally Thorne

23 juni 2020Uitgever: HarperCollins | Categorie: Feelgoodroman | Aantal pagina’s: 352 | Jaar: juni 2019  | ISBN: 9789402703641

♥ Samenvatting // Lucy Hutton en Joshua Templeman hebben een bloedhekel aan elkaar. Het vervelende is echter dat ze de hele dag tegenover elkaar zitten, als assistenten van de twee CEO’s van een uitgeverij. Lucy vindt Joshua stijf, onuitstaanbaar en overdreven knap, eh… humorloos. Joshua is iedere dag weer verbijsterd over Lucy’s ongeschikte kledingkeuze en eigenzinnige gedrag.

Beiden laten geen gelegenheid voorbijgaan om elkaar op stang te jagen met een heel arsenaal aan subtiele en minder subtiele (en oké, best kinderachtige) spelletjes. Dit wordt al bijna werkroutine, tot ze allebei hun zinnen hebben gezet op dezelfde promotie. Dan barst de strijd pas echt los!

♥ Mijn mening// 

  • Schrijfstijl: vlot, prettig, leest als een trein
  • Verhaallijn: origineel, romantisch, grappig, beetje voorspelbaar, 
  • Personages: sympathiek, goed in te leven, vriendelijk, karakters hadden nog iets meer diepgang mogen krijgen. 
  • Algemeen: Een heerlijk romantisch verhaal. Ja, het is natuurlijk een beetje voorspelbaar maar het is een roman en dan is dat juist leuk. Het gaat er namelijk niet zozeer of ze elkaar gaan krijgen maar de weg ernaar toe. En dan nog is het maar de vraag of ze elkaar krijgen. Ik heb een paar keer hardop gelachen en dat vind ik super in een boek. Humor, ik hou ervan. Ik vond het zalig om te lezen en heb er een paar uurtjes van genoten. Ondanks dat de karakters niet al te veel diepgang hebben heb ik me heerlijk kunnen ontspannen en was het boek zo uit.    

♥ Mijn rating // ⭐⭐⭐☆☆

♥ Prijs// Paperback € 17,99 & Ebook € 4,99

♥ Deze auteur schreef o.a.// 99 procent van mij

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: