Daantje loves to read

Book reviews and a little more

Recensie ‘Bij de beesten af’ – Chrystal Sharp

16 juli 2020


Uitgever: The house of books | Categorie: Roman/Non-Fictie | Aantal pagina’s: 256 | Jaar: mei 2006  | ISBN: 9789044315806

♥ Samenvatting // Chrystal Sharp helpt vaak mee in de dierenartspraktijk van haar man Dave. Ook de beestenboel bij haar tuis, van gevederd tot bont en zelfs geschubd, heeft de sterke neiging zich te vermenigvuldigen. Sommige patiënten blijven maar even, terwijl andere hun poot tussen de deur steken om nooit meer te vertrekken. Er wordt geblazen, gesist, gejammerd en gekraaid, een kakofonie van geluiden die bijna dagelijks een grote chaos inluidt. Chrystal houdt van alle dieren, maar sommige hebben een streepje voor, zoals de kleine hazewind Whippy, die kan huilen als een stoomboot de kat die lijdt aan hoogmoedswaanzin een stel militante pauwen van koninklijke komaf een verdwaalde albatros en natuurlijk de vele verweesde pinguïnbaby’s. dat zijn nog maar een paar van de beesten die hun weg naar Chrystals huis – en haar hart – hebben gevonden.

♥ Mijn mening// 

  • Schrijfstijl: vlot, prettig, leest als een trein
  • Verhaallijn: origineel, ontroerend, realistisch
  • Algemeen: Een boek wat ik al jaren in de kast had liggen. Opeens had ik het gevoel dat ik dit moest lezen. En ik had gelijk. Wat een heerlijk realistisch boek. Je rijst mee met Chrystal die haar man soms helpt in de praktijk wat tot de vreemdste avonturen leidt. Ze rijden door het hele land en strijken op vele plaatsten neer. Je leeft mee met Chrystal die behoorlijk wat voor haar kiezen krijgt. Daarom een boek met een lach en een traan. Maar ik heb genoten van beide. Prachtige geschreven waardoor je werkelijk mee reist en meeleeft. Ondanks dat dit boek dus al een oudje is was het zeer makkelijk te lezen en  heb ik genoten van de avonturen van Chrystal en haar gezin. 

♥ Mijn rating // ⭐⭐⭐⭐

♥ Prijs// Paperback alleen nog tweedehands

 

Liefs,

Daantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: